Radhus.info

Hitta radhus som uthyres och radhus till salu.

Radhus att hyra i Täby

125 m2 radhus i Täby att hyra

Täby - 5rok - tillsv - 26.450kr/mån

Välkommen till Ullna allé 45 i det attraktiva Ullna Strand, Täby, där modern design skapar en stilren och funktionell livsmiljö. Detta nybyggda radhus erbjuder en rymlig atmosfär med stora fönster som släpper in ett överflöd av naturligt ljus. Huset, som sträcker sig över två våningar, är imponerande både mot gatan och som en privat oas på baksidan.

I trädgården kan du njuta av utelivet på en trädeck, perfekta för avkopplande stunder. Radhuset har tre rymliga sovrum vilket ger gott om plats för familj och gäster. Varje rum är designat för komfort och funktionalitet och med en öppen planlösning mellan det moderna köket och vardagsrummet skapas en trivsam social miljö.

Övervåningen rymmer sovrummen, medan två badrum, ett på varje våning, gör det praktiskt för alla. Baksidan av huset erbjuder en Parkeringsplats med el-laddningsmöjlighet, vilket är ett stort plus för elbilsägare.

Ullna Strand, beläget vid den vackra Ullna sjön, är en naturskön plats med många friluftsaktiviteter. Här finns möjligheter till promenader, bad, cykling och vandring. Området är barnvänligt med närhet till både skolor och förskolor. I området erbjuds även ett brett utbud av fritidsaktiviteter, från golf till paddling.

Med goda kommunikationer via Roslagsbanan och bussar tar du dig enkelt till centrala Stockholm. Ullna Strand erbjuder en perfekt balans mellan stadsliv och naturnära boende, vilket gör det till ett utmärkt val för den som söker en lugn och har...